Blog

Kouzlo barev v interiéru: Jak správně sladit barvy při rekonstrukci bytu?

Neexistuje jednotný názor, jaké barevné kombinace použít v interiéru. Každý člověk má jiný vkus i pohled na sladění interiéru. Kombinací barev můžete navodit různou atmosféru – od relaxační přes svěží a energickou až po ponurou a depresivní. Jak při výběru barev a barevných kombinací v interiéru nešlápnout vedle? Zjistěte, jak vytvořit vkusný a harmonický prostor pro život.

Více

Otevřená kuchyň: Jaké jsou (ne)výhody kuchyně spojené s obývacím pokojem?

Čeká vás rekonstrukce kuchyně nebo plánování nové? Pak možná stojíte před zásadní otázkou: Spojit či nespojit kuchyni s obývacím pokojem či jídelnou? Ačkoliv jsou moderním trendem posledních let otevřené kuchyně, pravdou zůstává, že tato varianta nemusí vyhovovat všem. Vždy záleží na individuálních potřebách a zvycích členů domácnosti. Zjistěte, jaké jsou největší (ne)výhody otevřené i uzavřené kuchyně, a udělejte správné rozhodnutí.

Více

Chytré technologie v koupelnách přináší nové zážitky i úsporná řešení

Chytré technologie pronikají do všech oblastí života a koupelny nejsou výjimkou. Znáte nejnovější chytré systémy, které vám zpříjemní den, umocní relaxační zážitek a nabídnou řešení pro úsporu vody a energií?

Více

Neodkládejte rekonstrukci staré koupelny! Máme pro vás 8 trendy tipů pro rok 2024

Máme pro vás 8 trendů pro rekonstrukci koupelny v roce 2024, kterými se můžete při rekonstrukci koupelny inspirovat. Ať už máte raději jednoduché koupelny nebo pořádnou dávku divokosti – čtěte dál!

Více

Průvodce kompletní rekonstrukcí bytu: Jak na proměnu interiéru krok za krokem?

Plánování, shánění, bouchání, vrtání, malování, úklid… To je jen malý výčet bodů, které vás čekají, pokud jste se rozhodli pro celkovou proměnu interiéru. Kompletní rekonstrukce bytu je náročný proces, a proto je výhodné se na něj co nejlépe připravit. Jak říká známé přísloví – kdo je připraven, není překvapen. Zjistěte, jak zvládnout celou rekonstrukci hladce a na jedničku – od důmyslného plánování přes montáž až po dotažení posledních detailů.

Více

4 nejčastější chyby, které mohou ovlivnit výsledek rekonstrukce

Rekonstrukce interiéru bývá časově i finančně náročná. Proto vám jistě záleží na tom, aby byl výsledek dokonalý nejen po proměně, ale i dlouhá léta po ní. Existuje mnoho faktorů, které mohou ovlivnit výsledek rekonstrukce – estetickou stránku, funkčnost, životnost, ale i bezpečnost rekonstruovaných prostor. Zjistěte, jaké jsou nejčastější chyby, které ovlivní výsledné dílo, a jak se jim vyvarovat.

Více

JAK USPOŘÁDAT KUCHYŇ DO U, ABY BYLA PRAKTICKÁ A POHODLNÁ

Kuchyně do U je jedním z nejpraktičtějších a nejpohodlnějších řešení, jak si zařídit kuchyňský prostor. Její tvar umožňuje pohodlné a efektivní vaření, protože plynule propojuje pracovní plochy, jako je sporák, dřez a lednice. Kuchyně do U je ideální pro větší kuchyně, ale může být použita i v menších prostorech.

Více

Jak uspořádat kuchyni do L, aby vám vydržela celé roky

Plánujete novou kuchyňskou linku? Pak je před vámi zásadní rozhodnutí: do L nebo do U, rohovou nebo rovnou s ostrůvkem? Každé uspořádání má svá pro a proti, ovšem kuchyně do L vyniká nad jiné flexibilitou a praktičností. Dá se využít v menších panelákových bytech i rodinných domech. A když se v návrhu budete držet několika základních pravidel, bude vám dělat radost celá desetiletí. Poradíme vám, která to jsou.

Více